Home / Novosti / Druženje sa policijom

Druženje sa policijom

logo_umetnutiCentar za romske inicijative je sa 17 djece romske i egipćanske populacije, uzrasta 12 do 14 godina, u saradnji sa Upravom policije (Centrom bezbjednosti Nikšić, Posebnom jedinicim policije), prisustvovao pokaznim vježbama Tima sa psima i Konjičkog tima, u Nikšiću, u sklopu aktivnosti O.Š. ,,Milija Nikčević“.

Djeca su bila u prilici da se, pored druženja sa policijom i njihovim vršnjacima iz pomenute osnovne škole, od strane službenika informišu i o aktivnostima koje policija sprovodi uz pomoć službenih pasa i konja (prilikom pronalaska opojnih sredstava i droga, oružja i eksplozivnih naprava, uspostavljanja narušenog javnog reda i mira u većem obimu).

Jedna od aktivnosti ,,Druženje sa policijom“, sprovedena je u okviru projekta „Akcija protiv prisilnih i ranih brakova u romskoj i egipćanskoj zajednici” koji je podržan od strane Američke ambasade iz Podgorice.

O Crink2

Check Also

Forum teatar predstave u Nikšiću i Podgorici

Centar za romske inicijative je 06.12.2017. i 07.12.2017. godine organizovao dvije forum teatar predstave u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ