Home / Novosti / POSLOVNI RUČAK SA ČLANOVIMA/ICAMA KOALICIJE

POSLOVNI RUČAK SA ČLANOVIMA/ICAMA KOALICIJE

Centar za romske inicijative je 29.12.2016. godine održao sastanak sa članovima/icama neformalne koalicije, na kojem je učešće uzelo 13 učesnika/ca, među kojima su bili/e predstavnici/e UP CB Nikšić, NVO „Ruža“, Crnogorski ženski lobi i Centra za romske inicijative.

Cilj organizovanja pomenute aktivnosti je bio razmjena informacija po pitanju slučajeva na kojima su članovi/ice koalicije radili, iznošenje problema na koje su nailazili u svom radu kao i kreiranje preporuka za dalji rad i rješavanje eventualnih prepreka/problema na koje članovi/ice nailaze u toku svog rada.

Prisutni predstavnici iznijeli su postojeće probleme sa kojima su se suočavali u toku rada i kreirane su preporuke i zaključci za njihovo dalje rješavanje.

Pomenuta aktivnost je organizovana u okviru projekta „Za aktivnu inkluziju i prava Romkinja na zapadnom Balkanu II“, koji se realizuje uz finansijsku podršku od strane Austrian Development Cooperation i partnersku podršku od strane CARE International.

O Crink2

Check Also

Forum teatar predstave u Nikšiću i Podgorici

Centar za romske inicijative je 06.12.2017. i 07.12.2017. godine organizovao dvije forum teatar predstave u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ