Home / Novosti / Poslovni ručkovi sa predstavnicima/ama Multidisciplinarnih timova u Nikšiću, Podgorici i Beranama

Poslovni ručkovi sa predstavnicima/ama Multidisciplinarnih timova u Nikšiću, Podgorici i Beranama

U periodu od 25.11. do 01.12.2016. godine Centar za romske inicijative je u Nikšiću, Podgorici i Beranama organizovao tri poslovna ručka sa 20 članova/ica Multidisciplinarnih timova za prevenciju i zaštitu od nasilja u porodici, na kojima smo razgovarali o preduzetim aktivnostima od strane CRI-a i članova/ica Koalicije, a koje se tiču suzbijanja nasilja u porodici i dječijih ugovorenih brakova u zajednici Roma i Egipćana.  Zaključeno da je od velikog značaja da se u rad postojećih timova u Beranama i Podgorici uključe pripadnice romske i egipćanske nacionalnosti koje bi kroz rad u timovima doprinijele adekvatnijem rješavanju slučajeva.

Aktivnosti su realizovane  u okviru projekta ,, Za aktivnu inkluziju i prava Romkinja na Zapadnom Balkanu II“ koji je podržan od strane Austrian Development Cooperation, a sprovode se u partnerstvu sa CARE International.

 

O Crink2

Check Also

Forum teatar predstave u Nikšiću i Podgorici

Centar za romske inicijative je 06.12.2017. i 07.12.2017. godine organizovao dvije forum teatar predstave u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ