Home / Novosti / Dvodnevni seminar o vršnjačkoj edukaciji

Dvodnevni seminar o vršnjačkoj edukaciji

Centar za romske inicijative je od 28. 08. do 30. 08. 2014. godine održao seminar za edukaciju mladih pripadnika/ca Roma/kinja i Egipćana/ki iz Nikšića, Podgorice i Berana u Domu solidarnosti u Sutomoru. Na seminaru je učestvovalo 9 mladih Roma/kinja i Egipćana/ki, koji su stekli vještine vođenja radionica o vršnjačkoj edukaciji za rad u zajednici. Vršnjački edukatori će u periodu od 7-og do 14-og septembra održati 6 radionica, po dvije u svakom od tri pomenuta grada na teme: vršnjačko nasilje i nasilje mladih ljudi, nasilje u partnerskim i bračnim odnosima, seksualno nasilje i seksualna eksploatacija.

Pomenuti seminar održan je u okviru projekta “Djelujmo preventivno”, koji je dio trogodišnjeg regionalnog projekta”Aktivna inkluzija i prava Romkinja na Zapadnom Balkanu” koji je podržan od strane CARE International, a finansiran od strane Austrian Development Cooperation.

O Crink2

Check Also

Radionica ,,Muškarci i nasilje”

360 srednjoškolaca i 180 mladih iz zajednice Roma/kinja i Egipćana/ki iz Nikšića, Podgorice, Berana, Bara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ