Home / Novosti / Sastanak Koalicije

Sastanak Koalicije

18. jula 2014. u Budvi, Centar za romske inicijative je organizovao sastanak sa članovima/cama Koalicije – predstavnicima/cama iz Instituta za socijalnu inkluziju, Centra za romske inicijative, Crnogorskog ženskog lobija, UP PJ Nikšić i Ženske REA mreže „PRVA“, na kojem je prisustvovala i predstavnica iz CARE International NWB.

Na pomenutom sastanku predstavnice Centra za romske inicijative, Crnogorskog ženskog lobija i ženske REA mreže „PRVA“ predstavile su do sad odrađene aktivnosti u okviru projekata za mali grant, kao i planirane aktivnosti koje će odraditi u narednom periodu, a koje se odnose na iste projekte. Predstavnica ženske REA mreže „PRVA“ prezentovala je Nacionalnu kampanju, a predstavnice iz CARE International NWB, koja je takođe prisustvovala sastanku, govorila je tom prilikom o Regionalnoj kampanji za koju je planirano da se održi u oktobru ove godine.

Pomenuti sastanak održan je u okviru regionalnog trogodišnjeg projekta “Aktivna inkluzija i p

O Crink2

Check Also

Radionica ,,Muškarci i nasilje”

360 srednjoškolaca i 180 mladih iz zajednice Roma/kinja i Egipćana/ki iz Nikšića, Podgorice, Berana, Bara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ