Home / Novosti / Seminar za povjerljiva lica

Seminar za povjerljiva lica

Povodom 16 dana aktivizma, Centar za romske inicijative je organizovao prvi modul seminara za osam romskih i egipćanskih aktivistkinja, koje će u slučajevima nasilja u porodici i dječijih ugovorenih brakova postupati u svojstvu povjerljivih lica. Učesnice su imale prilike da se upoznaju sa ulogom povjerljivog lica i na koji način mogu pomoći žrtvi u navedenim slučajevima, da se upoznaju i sa pravnim normama koje uređuju postupanje povjerljivih. U narednom periodu Centar za romske inicijative planira da organizuje još jedan modul pomenutog seminara na kome će učesnice biti u mogućnosti da steknu praktična znanja o postupanju u slučajevima.

Seminar je organizovan u okviru projekta ,, Zajedničkom borbom do suzbijanja rodno zasnovanog nasilja i dječijih, ugovorenih brakova u romskoj i egipćanskoj zajednici u Crnoj Gori“ koji je podržan od strane OAK fondacije.

O Crink2

Check Also

Završna aktivnost projekta “Smanjenje diskriminacije prema romskoj i egipćanskoj zajednici”

Centar za romske inicijative je u periodu od 18.06. do 03.07.2022.godine kroz 7 edukativnih radionica, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ