Home / Novosti / Sastanak Ženske REA mreže „PRVA“

Sastanak Ženske REA mreže „PRVA“

01.09.2015. Centar za romske inicijative je u Sutomoru održao sastanak sa članicama Ženske REA mreže „PRVA“ na kojem su prisustvovale članice iz Nikšića, Podgorice, Berana i Ulcinja.

Na pomenutom sastanku govoreno je o realizaciji projekta „Zajedničkom borbom do suzbijanja rodno zasnovanog nasilja i dječijih, ugovorenih brakova u romskoj i egipćanskoj zajednici u Crnoj Gori” koji CRI implementira uz podršku OAK fondacije u Podgorici, Niksicu, Beranama i Ulcinju.

Prisutne članice su na sastanku razmijenile svoja iskustva o radu na terenu, kao i o slučajevima nasilja u porodici i ugovorenih brakova, koje su evidentirale pri odlasku u naselja i za koje su donijele zajedničke zaključke po pitanju njihovog rješavanja.

O Crink2

Check Also

Forum teatar predstave u Nikšiću i Podgorici

Centar za romske inicijative je 06.12.2017. i 07.12.2017. godine organizovao dvije forum teatar predstave u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ